Levertijd en Verzending kruisbogen

Wie is de koerier?

Alle producten worden verzonden door DPD. U ontvangt na verzending van uw pakket een mail van DPD waarin aan staat gegeven wanneer uw product wordt afgeleverd.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden dagelijks. Wanneer uw bestelling wordt verzonden is afhankelijk van onze voorraad. Gemiddeld hanteren wij een levertijd van 5 tot 6 werkdagen voor de zwaardere kruisbogen en minder gangbare producten. De kleinere kruisbogen, een groot deel van de accessoires en kruisboogpistolen leveren wij uit voorraad. Doorgaans ontvangt u uw producten een dag na verzending. Indien u exact wenst te weten wat de levertijd voor uw producten is, kunt u het beste even met ons contact opnemen. U kunt ons bereiken op 0481-354040.

Verzending naar België

Verzending naar België duurt gemiddeld één dag langer dan verzending binnen Nederland.

Hoe worden mijn spullen verzonden?

Uw spullen worden in een neutrale verpakking aan u verzonden. Het is aan de buitenkant niet zichtbaar welke producten er in uw verpakking zitten.

 

 

9 reacties op “Levertijd en Verzending

  • HJ zegt:

   Hallo Raf,

   Dat komt omdat we nog geen kopie van je ID hebben ontvangen. Wil je eens kijken of dat mailtje wellicht in de spambox zit?
   Bedankt!

 1. N.sijm zegt:

  Ik heb al weet ik hoeveel items gekocht via deze site (kruisbogen, messen, kijkers, pijlen en doelen) en heb altijd goede service gehad wanneer ik vragen had . Over de kwaliteit van de spullen ben ik ook zeer te spreken anders kocht ik er natuurlijk ook niet zo veel

 2. Mark Van den broek zegt:

  Ik heb zaterdag 19 juni een cobra kruisboog bij jullie besteld , helaas heb ik nog niks ontvangen of informatie hoe nu verder . Hoe kunnen we dit oplossen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.