direct naar kruisbogen ** direct naar kruisboog pistolen

Man KungBen jij op zoek naar een Man Kung kruisboog? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren alle ganbare Man-Kung kruisbogen, kruisboog pistolen en accessoires. Omdat wij dagelijks met de producten van Man-Kung werken, kunt u bij ons terecht voor snelle service en hulp.

Man Kung

Man Kung is in 1988 opgericht in Thailand. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van Kruisbogen, Handbogen, blaaspijpen en messen. Man-Kung heeft een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met name de producten met een aluminium loop kennen een lange levensduur.

Man Kung Recreatie

Man Kung is bij uitstek het merk voor mensen die recreatief willen schieten met hun kruisboog. In het buitenland worden de kruisbogen ook gebruikt voor de jacht. Dat is in Europa niet toegestaan. Ook voor evenementen bureaus is dit een prima merk kruisbogen. Deze producten zijn niet gemaakt voor gebruik in de schietsport. Binnen de schietsport worden speciale modellen van andere merken gebruikt.

Innovatief

Bij Man Kung zitten ze niet stil. Ieder jaar komen er nieuwe producten uit. Helaas duurt het vrij lang voordat deze producten in Europa aan komen. De groothandels krijgen ongeveer twee maal per jaar een voorraad binnen. Hierdoor duurt het vaak even voordat de nieuwe producten in onze webshop verkrijgbaar zijn.