Reviews & ervaringen kruisboogkopen.com

Wil jij aan ons laten weten hoe je onze dienstverlening of een bezoek aan onze winkel hebt ervaren? Laat dan hieronder een review achter. Voor het schrijven van product reviews, kun je terecht bij de producten zelf!

 

4 reacties op “Reviews kruisboogkopen.com

 1. Harry Bruijn zegt:

  Voor de 2e keer was ik afgelopen zaterdag samen met mijn vriendin in de winkel/magazijn te Wageningen.De eerste keer was Jeroen in zijn eentje druk in de weer met veel klanten.Heb met hem prima kennis gemaakt over de kruisbogen wereld e.d.En hadden gesproken over wat er allemaal bij komt kijken om met deze hobby kennis te maken.Gelijk op de schietbaan kennis gemaakt met een van de kruisbogen.En dat was in een woord geweldig!! Dit was dus een week of 3 geleden.Afgelopen zaterdag (7-3) voor de 2e keer naar Wageningen om het een en ander aan te schaffen.Toen hadden we met Jan-Willem kennis gemaakt voor de 1e keer.Ook hij is een enthousiaste verteller over de boogsport. Heb met hem heel fijn zaken gedaan over mijn aankopen met een geweldige service van hem!!! Nog bedankt,Jan Willem,top!!De winkel a magazijn was weer een heel stuk verder ingericht dan de vorige keer.Word allemaal stukje bij beetje goed ingericht.Alleen is het op zaterdag op sommige momenten erg druk voor hun.Hadden zelf niet verwacht dat het zo’n storm zou gaan lopen voor die enkele keren dat ze nu op zaterdag open zijn.Daar komt gelukkig uiteindelijk tezijnertijd verandering in met een 2e verkoper om de drukte beter op te vangen.Dit toont tevens aan dat het wel goed zit wat je allemaal kunt kopen op kruis en handboog artikelen.Hierbij wil ik jullie nogmaals allebei bedanken voor jullie expertise en geweldige service.Internetwinkelen zal ik ook wel eens doen maar kom net zo lief op zijn tijd eventjes langs om de spulletjes zelf op te halen die ik van te voren had besteld.
  Oke,zo door gaan….Gr.Harry… (Pinnen komt binnenkort wel goed bij jullie ha,ha)
  Tot gauw…..

 2. Erwin van Mierlo zegt:

  Ik ben niet tevreden, ik bestelde mijn kruisboog online. Binnen een paar dagen in huis, maar helaas ontbraken er onderdelen als de kijker en de pees. Er zaten ook krassen in de boog.

  Ik heb contact gehad met een ene Jeroen, maar tot op heden geen passende oplossing. Ze verdenken mij van de schade.

  Ik koop hier dus nooit meer.

  • Kruisboogspecialist Jeroen zegt:

   Beste Erwin,

   heel vervelend dat u niet tevreden bent over de afhandeling en de staat van uw order. Helaas hebben we op de hierboven aangegeven naam geen order kunnen vinden. Ook het mailadres lijkt niet te werken. Graag verzoek ik u contact met ons op te nemen om te kijken wat er is misgegaan en hoe we het op kunnen lossen.

   Met vriendelijke groet,

   jeroen

 3. stefan zegt:

  al meerdere malen heb ik een bestelling gedaan bij kruisboogkopen en ik ben zeer tevreden over de service, de producten, de prijs (vooral combo deals) en het assortiment. Bij vragen krijg je doorgaans snel en professioneel advies en de levertijd van de meeste producten is ook snel.

  helaas 2x was een product die ik had besteld na enige tijd defect geraakt, en beide keren heb ik kosteloos een vervangend product gekregen zonder al te veel gedoe. De vervangende producten doen het nog steeds goed en ik heb sindsdien geen problemen meer gehad.

  Als ik nog eens iets nodig heb voor mijn kruisbogen of weer een nieuwe wil aanschaffen dan zal ik het zeker weer hier bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.